Laptop

Laptop

În cautarea de subiecte de umplut timpul, am găsit pe devicer.ro un subiect interesant, o nouă provocare pentru ceva ce incă nu am facut, ceva ce am să încerc în rândurile următoare, și anume să-mi dau cu părea despre un laptop Lenovo.
Am cautat mai întai imagini ale produselor Lenovo și am gasit modelul IdeaPad Y570, la care m-a impresionat in prima fază aspectul.Pentru mai multe detalii despre acest produs am apelat cum mi s-a părut normal si firesc, la Lenovo.com și, în cele din urmă chiar mi-am umplut timpul intr-un mod interesant datorită devicer.ro căruia îi mulțumesc pe aceasta cale pentru că mi-au dat ocazia să învăț ceva nou.
Ca aspect, Lenovo IdeaPad Y570 este un laptop cu  înveliș de metal de buna calitate, ecran HD clar şi modern, si o incredibil de confortabilă tastatură de tip AccuType.
Impresionează faptul că acest laptop este construit să fie puternic pe interior, cei până la 8 GB DDR3 memorie si până la 750 GB HDD menţinand PC-ul în stare forte bună de funcționare  chiar și în condițiile cele mai intense de utilizare, în timp ce tehnologia opţională RapidDrive va deschide aplicaţiile aproape instantaneu iar computerul va porni  în mai puţin de 9,5 secunde. Navigarea pe scurtăturile desktopului se face cu uşurinţă iar dispozitivele periferice se pot ataşa la o mulţime de porturi, inclusiv un USB 3.0, HDMI out, USB/eSATA combo şi un 6-în-1 card reader.
Sistemul audio dă fiori cu setările aproape perfecte de tip home theater.Filmele și jocurile ruleaza perfect cu ajutorul placii video NVIDIA GeForce cu  DirectX 11 iar o unitate opţională Blu-ray intregeste experienta grafica. Utilizarea Intel Wireless Display face să te bucuri de conectarea laptopului la TV fără cabluri.
Gestionarea conexiunilor fără fir (inclusiv WiFi şi Bluetooth) se face simplu, cu noua utilitate ReadyComm. Instrumentul DirectShare permite sincronizarea fișierelor cu alt PC fără conectare la internet. Bateriile se păstrează mai mult în timpul utilizării mulţumită  gestionării  energiei cu Energy Management.Recuperarea datelor prin backup în caz de defectare, se face simpul prin apasarea butonul OneKey Rescue System.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway