Pentru cine să susținem legea apei ?

Pentru cine să susținem legea apei ?

Trăim în timpul în care un copil este crescut încă de la sân cu “îmbunătățirile” aduse alimentației moderne prin simplul fapt că el consumă același lucru ca și mama lui, iar în mâncarea  proaspetelor mămici se strecoară inevitabilele adaosuri nesănatoase din alimente, oricât s-ar încerca evitarea lor.

După ce mai crește un pic, unui copil este foarte greu sa-i explici că salamul care e așa de bun la gust de multe ori e foarte nesănatos, dulciurile din reclama de la televizor conțin prea mult zahăr, sau că sucul e colorat de cele mai multe ori artificial. 

Cu timpul, alternative se pot găsi, mai înlocuim salamul cu niște cârnați făcuti de bunici la tară, dulciurile cu miere sau dulceață, iar în loc de suc e bună și o cană de compot, reducând astfel cât de cât efectele alimentației nesănatoase.

Apa de care nu ne putem lipsi în nici o formă este însă marea problemă pentru că nici ea nu a scăpat cu timpul de inevitabila poluare, iar una dintre cele mai periculoase forme de poluare în special pentru cei mici este poluarea cu nitrati.

Nu fac reclamă la o anumită marcă de apă, dar inițiatorul aceastei campanii nu-și dorește prin această initiativă neapărat micșorarea limitei admise de nitrati pentru apa îmbuteliata, deși ar fi un lucru bun, ci informarea corectă a consumatorului pentru a se putea face o alegere cât mai corectă.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway