De ce este importantă detoxifierea organismului

De ce este importantă detoxifierea organismului
Sursă imagine: Zeopur.ro

Pe toată durata vieții corpul uman trece printr-o mulțime de procese de uzură atât în interior cât și la exterior. De aceea este important să ne asigurăm de faptul că organismul este îngrijit cât mai bine tot timpul în scopul de a compensa aceste procese. Exact ca un motor de mașina, care trebuie să fie întreținut pentru a funcționa și, de aceea periodic i se schimbă uleiul, organismul trebuie să fie detoxifiat pentru a mentine starea generală de sănătate.


Pe parcursul vieții, un individ consumă o varietate de alimente, dintre care unele sunt sănătoase, iar altele nu sunt chiar atât de sănătoase. Nu toate aceste alimente sunt absorbite cu succes de către organism ca nutrienți și nu tot ce ingerăm este eliminat în afara corpului. Există întotdeauna resturi, iar aceste resturi devin toxine, care se depozitează cel mai adesea în intestinul și în colonul organismului. Dacă toxinele nu sunt eliminate o perioadă lungă de timp, acest lucru poate avea unele efecte adverse asupra corpului uman.
Detoxifierea organismului devine și mai importantă pentru cei care consumă regulat fast-food, băuturi alcoolice și pentru fumători. De asemenea, o mulțime de alimente pe care majoritatea oamenilor le mănânca regulat au un conținut foarte ridicat de acid care poate avea un efect negativ asupra organismului în cazul în care această aciditate se acumuleaza în organism, fără a fi eliminată. Aceste lucruri și multi alți factori care ne înconjoară fac sarcina mecanismului natural de detoxifiere a organismului mai dificilă, de aceea luarea măsurilor necesare pentru a scăpa de toxinele acumulate în timp devin foarte importante. Pentru organism este necesar echilibrarea PH-ului în scopul de a ajuta la repararea și reînnoirea celulelor bolnave, iar un scurt program de detoxifiere poate face acest lucru.


“Paraziții omoară mai mulți oameni decât toate războaiele din istoria omenirii” 
(National Geographic)

În plus, curățirea și păstrarea corpul curat prin detoxifiere este cel mai bun mod de a evita bolile de colon, precum și menținerea unei inimi sănătoase. Cel mai important lucru de retinut despre toxine este faptul că ele sunt absorbite în sânge și transportate în alte părți ale corpului, ceea ce poate duce la o varietate de probleme de sănătate, deoarece imunitatea organismului împotriva bolilor este slăbită în prezența acestora.
Pe lângă faptul că detoxifierea organismului poate ajuta la evitarea problemelor de sănătate, există, de asemenea, o varietate de beneficii pe care aceasta le poate avea. Medicii specialisti susțin că detoxifierea întinerește organismul și îmbunătățește nivelul fizic al acestuia. Participarea la un program de detoxifiere regulat va îmbunătăți, de asemenea, aspectul pielii și va oferi mai multă energie și vitalitate.
Modul cel mai eficient și de lungă durată pentru detoxifierea corpului este o dietă echilibrată și menținerea unui stil de viață sănătos. Pentru curele de detoxifiere periodice există foarte multe suplimente alimentare naturiste, dintre care Zeopur, cel mai nou produs de detoxifiere din România, aduce ca noutate o combinatie unică de ingrediente: zeolit și extract de ceai verde decofeinizat.

Zeopur este noua stea de pe scena produselor de detoxifiere din RomaniaZeolitul  este o rocă vulcanică tot mai cunoscuta în România, dar folosita de zeci de ani în cele două Americi pentru proprietățile sale de detoxifiere, fiind supranumit "buretele naturii". Zeolitul absoarbe din organism metale grele, radicali liberi și toată gama de toxine ce ajung în corp prin hrană și respirație.
Extractul de ceai verde în concentrație de 10:1 vine să completeze activitatea de detoxifiere, să remineralizeze organismul și să completeze excreția. Un lucru important de specificat este că ceaiul verde din Zeopur nu conține cofeină, astfel nu agită și nu supraalimentează organismul. Mai mult, reduce glicemia, normalizează tensiunea arteriala, blochează alergiile și întărește organismul.
Zeopur este 100% natural, are o compoziție unică în România, are un preț decent, mult sub alte produse de detoxifiere existente pe piață și este și o armă eficientă pentru slăbire, deoarece ceaiul verde mărește viteza de ardere a caloriilor.
Mai multe beneficii ale acestui produs de detoxifiere găsiți pe Zeopur.ro.

În concluzie, principalul lucru care trebuie reținut este faptul că detoxifierea organismului este ceva ce trebuie făcut în mod regulat. Exista o mulțime de efecte benefice obtinute in urma detoxifierii și absolut nimic de pierdut. De asemenea acest lucru este ușor de facut la prețuri accesibile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway