Reviste din pod: Diablo 2 (2000)

Diablo 2


“Renunțați la întâlnirile planificate, cereți-vă concediul si luați-vă pentru un timp rămas bun de la prieteni: Diablo 2 a sosit!. Ținem să vă avertizăm insistent: Diablo 2 creează dependență. Și asta într-o asemenea măsura, încât Blizzard va trebui în curând să înființeze grupe de terapie colectivă pentru tineretul diabolic nocturn.” – așa începea acum 12 ani revista Pc Games prezentarea jocului cu cel mai mare succes al acelor timpuri.


Trebuie să recunosc, deși la început mă îndoiam, ca am trait exact ce spunea in acea perioadă Andreas Sauerland, și anume, pentru o perioadă de timp chiar am rupt legătura cu ce se întampla in jurul meu, fiind prea acaparat de noutatea acestui RPG la modă: “Chiar dacă sunteți începător, nu veți avea nevoie de mai mult de cinci minute pentru a vă obișnui cu principiul jocului. După cel târziu o jumatate de oră veți scoate telefonul din priză, iar peste o oră, dacă sună cineva, nu mai deschideți ușa.”
Timpul a trecut, anul acesta a aparut Diablo 3 (distribuit de gamesline.ro) iar pasiunea de acum 12 ani s-a mai domolit, iar în prezent chiar dacă a intervenit moderația, din când în când tot imi mai fac de cap și uit de mine câte o noapte în fața calculatorului, absorbit de lumea fantastică a acestei serii de succes.
Mai jos sunt cele 10 pagini (88-97) din PC Games aug-sept 2000 care redau lumea Diablo 2  așa cum era privita atunci de catre una dintre cele mai cunoscute reviste de specialitate ale acelor vremuri. Comentariile mele le văd absolut inutile in fața materialului prezentat mai jos.
Lectură plăcută! pagina 93 lipseste, era o reclama :))
PCGames August-Septembrie 2000

Comentarii


  1. “Renunțați la întâlnirile planificate, cereți-vă concediul si luați-vă pentru un timp rămas bun de la prieteni: Diablo 2 a sosit!. Ținem să vă avertizăm insistent: Diablo 2 creează dependență. dar nu uitati de voi:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway