Cea mai mare salata din lume

salata

Pe 23 septembrie 2012 la Exporom Pantelimon din București, Salve Club în parteneriat cu Kaufland România vor face cea mai mare salată din lume cu participarea a 1000 de voluntari Salve cu intenția de a intra in Cartea Recordurilor.
La pregătirea celei mai mari salate din lume vor fi folosite 6 tone de roşii, 4 tone de salată verde, 4 tone de castraveţi, 2 tone de ardei, 2 tone de ceapă, 2 tone de morcovi, 400 kilograme măsline, 800 litri de ulei de măsline şi 400 kilograme de sare.
Salata va fi pregătită între orele 10.00 şi 18.00, când experţii Guinness World Records sunt aşteptaţi să valideze recordul iar ziua se va încheia cu un concert în aer liber susţinut de Bere Gratis, de la ora 19.00.
Evenimentul va fi mediatizat atât în presa scrisă cât și pe postul Realitatea TV ce va transmite în direct, între orele 14:00-20:00 acest eveniment.
Voluntarii vor purta tricouri inscripționate cu Salve Club, Salve Card si Avita, iar la eveniment vor fi prezente vedete, artiști și sportivi.
Invitația este valabilă pentru toți cei care doresc să fie alături de Salve la acest eveniment, indirefent de locatie și care doresc cu aceasta ocazie să intre in Cartea Recordurilor.
Mai multe detalii pentru cei interesați să participe activ la acest eveniment se găsesc pe Unici.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway