Prosoape de baie


Unul din lucrurile de care avem nevoie tot timpul, prosoapele de baie sunt necesare atât în casă, pentru membrii familiei, cât și pentru eventualii musafiri care vin în vizită și, nu în ultimul rând, atunci când plecăm în diverse călătorii, vacanțe sau concedii. Atunci când cumpărăm prosoape de baie, ar trebui să luam în considerare calitatea materialului, designul lor, utilizarea lor ulterioară și cantitatea de care avem nevoie.
Prosoapele de baie se găsesc în foarte multe dimensiuni, culori și modele. La alegerea prosoapelor pentru baia de acasă, în general se recomandă asortarea culorii lor cu nuanta predominantă a baii sau cu alte elemente, cum ar fi perdeaua de la duș sau mobilierul băii. Pentru băile de culoare neutral, cu ajutorul prosoapelor și altor accesorii se pot adăuga noi accente de culoare, sau se poate păstra aspectul neutru cu prosoape din texturi interesante, cum ar fi cele striate.
Prosoapele, în special cele cu monogramă pot fi, de asemenea, cadouri excelente pentru ocazii speciale cum ar fi o nuntă, un botez sau o aniversare a cuiva drag. Inițialele persoanelor, modelele florale sau coroanele sunt unele dintre cele mai populare însemne care se care pot broda pe acestea. Adesea, aceste prosoape care au un caracter ceva mai special, nu sunt folosite în mod curent, dar sunt un element inedit de decor folosit în baie.
Pentru a determina cât de multe prosoape de baie sunt nevoie intr-o casă, se ia în considerare numărul de persoane din gospodărie, inclusiv numărul de musafiri care pot apărea într-o eventuală vizită. O regulă bună este de a avea întotdeauna pregatite câte două prosoape mari de baie, doua prosoape de mână, și patru-cinci prosoape de față pentru fiecare persoană. Cele mai mici prosoape, cele de față, sunt cel mai adesea folosite pentru îndepărtarea machiajului, precum și pentru spălarea feței. Prosoapele medii, cele de mână sunt utilizate pentru uscarea mâinilor și se țin de obicei în apropierea chiuvetei. Uneori aceste prosoape mai sunt utile și pentru uscarea părului. Prosoapele de baie de dimensiunile cele mai mari, folosite după duș sau după o baie în cadă, de multe ori pot lua locul unui halat de baie, înfășurate în jurul corpului.
Oricare ar fi alegerea pe care o faceți atunci cand optați pentru culoarea prosoapelor de baie, sau în cazul în care nu vă puteți decide asupra culorii lor, un lucru e sigur – cele albe se potrivesc întotdeauna. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway