BAPA Football Club - Cum funcționează?

BAPA Football Club - Cum funcționează?
BAPA Football Club

Aplicația BAPA Football Club este pentru moment una dintre cele mai faimoase și mai ușoare modalități de a câștiga bani online.

Cum funcționează? 

Platforma este bazata pe sistemul pariurilor sportive însă este total opusul acestora. Pentru a câștiga la pariuri, trebuie să nimerești rezultatul unui eveniment sportiv. La BAPA e invers, și anume trebuie să faci un pariu necâștigător. 

Dacă te alături echipei potrivite la BAPA, câștigul este de aproximativ 1% pe zi din suma pariată. Din câștigul realizat, platforma percepe 5% comision iar cel care v-a invitat primește 20% bonus. Astfel la 10 USDT pariați, câștigul este de aproximativ 0,75 USDT/zi. 

Pentru parierea a minim două meciuri în fiecare zi, timp de 7 zile consecutive, platforma mai oferă un bonus de 5 USDT. Bonusul se oferă în aceleași condiții la fiecare 7 zile, astfel puteți câștiga în mai puțin de o lună 20 USDT doar din bonusuri. 

În momentul în care ați depășit pragul de 50 USDT în platformă, cei pe care îi invitați primesc un bonus de 6 USDT la înregistrare. Dacă invitatul depune minim 20 USDT, veți primi un bonus de 3 USDT. 

Veți avea la dispoziție un plan cu pariuri pentru 3 sau 4 meciuri pe zi, din care trebuie să pariați minim două pentru a beneficia de bonusul de 5 USDT după 7 zile. Dacă respectați planul de pariere, chiar dacă pariul sugerat a fost pierdut, banii investiți se vor rambursa în totalitate. 

Ca utilizator nou, cu efort minim, după 7 zile poți avea in cont aproximativ 12 USDT. 

Retragerea câștigului din platformă se poate face la minim 10 USDT/zi.  

Astfel, după primirea bonusului de 5USDT mai trebuie făcute încă trei pariuri (valoarea bonusului trebuie rulată de cel puțin trei ori pentru a putea fi retras) - apoi suma poate fi retrasă. 

Sau puteți continua până la atingerea pragului de minim 50 USDT pentru a invita noi persoane.

- - DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT! - -

Dacă încă nu aveți cont și vreți să începeți cu un bonus de 6 USDT: 

Mai întâi se face înregistrarea 

aici -- BAPA Football Club -- aici

Alegeți numele de user - O poreclă - Pentru bonusul de 6 USDT introduceți codul ezJDs (dacă nu e introdus deja) - setați parola – confirmați parola – introduceți codul de confirmare – Register now.

BAPA Football Club

Mergeți la pagina de logare și vă logați cu userul și parola alese. Confirmați numărul de telefon cu codul primit prin sms.

Pe Telegram, la @BAPA_Rick trimiteți o captură cu ID-ul de utilizator. 

În cel mai scurt timp veți primi bonusul de început de 6 USDT (între orele 11 – 22). 

BAPA Football Club

Sper că v-am trezit interesul

Vă mulțumesc pentru răbdare.  

Pentru alte noutăți sau eventuale nelămuriri 

vă aștept în grupul de Facebook 

Wordless... 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway