Sport local


Sport local comunitatea din Botosani Campionatul Naţional de ştiri sportive
După, să-i zic așa, mica încercare pe care am făcut-o cu "Șapte medalii europene pentru halterofilii de la CS Botoșani",  pe această cale îmi anunț oficial înscrierea în Campionatul Naţional de ştiri sportive.

Chiar dacă pentru comunitatea județului Botoșani participarea la prima ediție este compromisă, trag speranta că aceasta provocare nu se va opri aici, iar pentru edițiile următoare se vor mai înscrie suficienți iubitori de sport din județ pentru a face echipă completă.

Pentru a participa la Campionatul Naţional de ştiri sportive, un județ trebuie să aibă cel puţin 10 jucători, adică, în acest moment, pentru Botoșani, ar mai fi nevoie încă de cel puţin 9 coechipieri, dacă înscrierea mea este aprobată.

În afară de competiția propriu zisă, pentru prima ediție, în semn de mulţumire şi apreciere pentru efortul depus, cel mai activ jucător (golgeterul) din Campionatul Naţional de ştiri sportive va fi răsplătit cu 100 de Euro. Departajarea celui mai bun jucător se face dupa un sistem pe baza de puncte. Punctele se acordă: pentru logare zilnica pe site, pentru fiecare articol scris în comunitatea din care faci parte, pentru comentariile lasate la articolele din orice comunitate, pentru comentariile primite de alți membri la un articol scris.

Mai multe detalii precum și regulamentul complet al Campionatului Naţional de ştiri sportive găseşti dacă dai un click aici.

Succes!


UPDATE: Înscrierea mea în Campionatului Naţional de ştiri sportive este aprobată. Ajutați-mă să completăm echipa județului Botoșani!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway