Idei de vacanță


Idei de vacanță
O călătorie în Europa este unul dintre visurile multora dintre noi, dar cu atât de multe destinații existente ar dura o viață întreagă pentru a explora frumusețea, istoria, cultura continentului iar alegerea celei mai bune vacanțe în această regiune poate fi uneori foarte dificilă.
Europa este căminul a zeci de orașe spectaculoase cu obiective turistice fascinante. În Londra, turiștii pot petrece ore întregi cu vizitarea palatelor istorice, făcand excursii minunate pe jos, și bucurându-se de unele dintre cele mai bune spectacole de teatru din lume. Parisul este un oraș celebru cunoscut pentru priveliști magnifice, cafenele relaxante, celebrele preparate din bucătăria franceză, multe magazine fabuloase. Pentru romantici, puține orașe pot bate farmecul antic al Romei, cu muzee incredibile, și numeroase sculpture și fântâni arteziene realizate de către cei mai mari maestri ai artei din întreaga istorie. Turiștii mai puțini pretentioși care caută o vacanță mai accesibilă în Europa trebuie să aibă în vedere Praga sau Amsterdam, ambele cunoscute pentru arhitectura lor unică și istoria fascinantă.
Însa, pentru cei mai mulți, cel mai bun mod de a petrece o vacanță este la soare pe malul mării. Insulele grecești, cu legendarele lor clădiri și accesul la Marea Mediterană, oferă sute de locuri de cazare și posibilitatea unor excursii pentru orice buget. Cei care caută chilipiruri se îndreapta cel mai adesea către plajele însorite ale Spaniei, unde malul mării este un refugiu liniștit între viața de noapte fantastică și evenimentele sportive de clasă mondială. Cei care își împart pasiunile între mare și cinematograf ar putea lua în considerare o vizită pe celebrele plaje de la Cannes, în special în timpul Festivalului anual de Film.
Ca și în anii trecuți, pentru toate gusturile și buzunarele pentru sezonul estival rămân cele mai bune oferte litoral 2013 în cea mai apropiată destinație, pe malul Mării Negre, unde relaxarea se îmbină cu agitația vieții de noapte. 2 Mai, Vama Veche, Gura Portiței (pentru persoanele mai nonconformiste), Eforie Nord, Eforie Sud, Jupiter, Mangalia, Năvodari, Saturn și Venus sunt stațiuni in care cei care caută liniște si relaxare își pot petrece un concediu plăcut și, în plus, pot beneficia de multe tratamente. La polul opus, pentru turiștii plini de viață și energie, care își doresc să profite cât mai mult de timpul liber, se află stațiunile Costinești, Mamaia, Neptun și Olimp unde distracția nu încetează pe toată durata verii. Plimbările prin satul de vacanță, telegondola, schiul nautic, yachtingul, surfingul, scuba diving, iar noaptea, discotecile și cluburile pline se numără printre principalele atracții ale acestor stațiuni pe tot parcursul sezonului estival.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway