Se castiga bani prin completare de sondaje online?

Se castiga bani din sondajele online?
Există multe site-uri care plătesc pentru a completa sondaje online. De fapt, oricine a încercat vreodată să găsească o sursă de venit suplimentară, sigur a auzit și despre acest lucru. V-ați întrebat vreodată ce implică sondajele online cu plată și de ce se face atâta reclamă pentru acestea? Practic, participarea la un sondaj on-line presupune înregistrarea pe un site web și completarea de diverse chestionare. Dacă se poate sau nu face bani cu aceste sondaje este o cu totul altă poveste.
Completarea de sondaje nu este o muncă dificilă și, în general, modul de functionare al site-urilor este același: se cere completarea un chestionar în care vă exprimați interesele și preferințele în calitate de consumator de bunuri și servicii. O dată ce ați făcut acest lucru, vi se va solicita să așteptați până când sunteți contactat pentru diverse studii care se potrivesc cu interesele exprimate la înregistrare.
Companiile  plătesc cu adevărat pentru a afla marca preferata de mâncare de pisici sau cat de mult timp petreci navigand pe Internet? Se pare că da, însă acești bani nu ajung direct la cei care completează sondajul. Firmele interesate de preferințele consumatorilor plătesc companiile de sondaj pentru a aduna informatiile necesare pentru aceste statistici și doar o parte din acești bani ajung la persoanele care au participat la completarea efectivă a sondajelor.
Cine vrea să câștige bani prin completarea de sondaje online, va trebui să-și petreacă mult timp în căutarea companiillor care plătesc cu adevărat. Chiar dacă iși fac reclamă în acest sens, de fapt, cele mai multe dintre aceste companii nu platesc cu adevarat. O parte dintre ele oferă prin tragere la sorti diverse recompense unuia sau câtorva dintre participanții la respectivul sondaj. Șansele de a câștiga prin această metodă sunt foarte reduse.

Alte companii ofera puncte în schimbul sondajelor completate. După adunarea unui numar suficient de puncte acestea pot fi schimbate pentru diferite produse sau servicii. În acest caz, de obicei se acordă doar câteva puncte pentru fiecare sondaj finalizat iar un produs ceva mai ieftin, cum ar fi un mouse pad, varorează de obicei câteva zeci sau chiar sute de puncte. Pentru a primi ceva mult mai consistent decât un mouse pad drept recompense, de obicei durează foarte mult timp și necesită completarea a foarte multe sondaje online.
Este bine de evitat pe acei care va cer să plătiți pentru a va oferi o listă cu site-urile web care ofera sondaje online platite. Companiile care doresc persoane pentru a completa sondaje online sunt peste tot pe Internet si sunt gratuite. Orice cerere prin care vi se solicită plata pentru a participa la sondaje ar trebui să fie considerată o înșelătorie și evitată cu orice preț.
Într-adevăr, există și companii respectabile care plătesc pentru completarea de sondaje online. Sunt greu de găsit și suma de bani care se câștigă de obicei nu este suficientă pentru a face din acest lucru un job full-time.
În schimb, prin completarea de sondaje online se poate umple timpul în mod plăcut când sunt privite ca o sursă de divertisment. În timp se pot primi diverse produse, cu putină șansă se pot câștiga premii, și chiar aduc și ceva de bani de buzunar.


Surveys & Rewards, Free Samples & Coupons

Dintre site-urile cu înregistrare gratuită care ofera sondaje online cu care și eu îmi umplu timpul:


  • Ipsos Access Panels - la înregistrare veţi fi înscris într-o tragere la sorţi pentru unul dintre cele 30 de tichete cadou în valoare de 450 RON fiecare. Punctele primite pentru fiecare sondaj se transformă în tichetele cadou Edenered.
  • MOBROG - De obicei 1-3 euro pentru sondaj scurt. Când ai ajuns la 5 Euro poți retrage banii on-line în contul tău Paypal.
  • iVox - sondaje lunare cu premii prin tragere la sorți plus sondaje zilnice pentru care se acordă puncte care se pot transforma în cupoane de reduceri la diverse magazine online;
  • Sondaje.ro - sondaje ocazionale cu premii prin tragere la sorți plus puncte cu care se pot obtine diverse produse prezentate pe site;
  • Daedalus online - sistem de recompensare prin puncte. 100 de puncte valoreaza 1€, plata se face la 10€ prin transfer bancar;
  • ask GfK – tot puncte, 10 puncte valoreaza 1 leu, plata se face la acumularea de 1000 de puncte prin bonuri cadou Edenred în valoare de 100 de lei.
  • JTN panel – la acumularea a 100 de puncte se primesc 100 de lei prin mandat poștal.
  • Eupanels - puncte care se schimbă pentru diverse produse prezentate pe site;
  • PaidViewPoint - internațional - plata prin PayPal, suma minima pentru retragere este de 15$.
  • spiderMetrix - internațional - sistem de recompensare prin puncte - 1 punct valoreaza aprox. 0.50 RON. Plata se face la 200 de puncte prin vouchere Amazon.com sau la 200 de puncte prin PayPal.
  • PollBuzzer - international - Plata se face in contul PayPal in fiecare zi de luni. Nu exista un minim pentru retragerea banilor.
PanelPlace - Make Money from Paid Surveys

Comentarii

  1. Buna,
    Ok am inteles cu astea iti umpli timpul... intrebarea este: Cu care ai castigat efectiv ceva? Daca nu s indiscreta...si cat timp a durat pana ai vazut banii in mana...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici depinde de profilul fiecaruia.
      Ca un mic exemplu, eu, casatorit, cu un copil, fara animale de companie, primesc mai putine cereri de aplicare la sondaje dacat o persoana care are doi - trei copii plus un caine si o pisica.
      La fel, cineva necasatorit, de 18 - 19 ani care sta cu parintii va primi foarte rar cereri fata de cele pe care le primesc eu.
      De castigat efectiv, da, am castigat, dar nu m-am imbogatit si nu cred ca se poate face un job full-time de pe urma completarii de sondaje...
      Cat timp dureaza pana vezi banii in mana?
      Fiecare operator de are termeni si conditii proprii. Din experienta mea cel mai scurt timp in care am primit o recompensa (nu neaparat bani) a fost de aproximativ 7 de zile dar in unele cazuri a trecut cam 2 - 3 luni pana am primit ceea ce mi se cuvenea.
      De aceea e neaparat indicat ca inainte de a te inscrie pe un asemenea site SA VERIFICI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE care se aplica.
      In rest, multa bafta si distractie placuta! :)

      Ștergere
    2. Am cont de foarte mult timp la Eupanels. Toate bune si frumoase pana anul asta. Pentru punctele acumulate am primit niste tichete valorice pe care le-am putut utiliza local. anul acesta la acumularea punctelor, in 04 mai am solicitat transformarea punctelor in tichet valoric. Nu am mai primit tichetul nici pana astazi 15 noiembrie. Am trimis doua email-uri prin care intrebam ce se intampla la care nu am primit raspuns. Am incercat sa sun pe numarul de contact dar acel telefon are blocate apelurile de intrare. Am ajuns la concluzia ca acest eupanels a devenit o mare pacaleala. Pentru cei care vreti sa va convingeti, completati sondajele si solicitati recompensa.

      Ștergere
  2. multumesc pt comentarii,,,de mult incerc sa fac treaba asta...puteti sa spuneti care era adresa la cel care v-au dat banii in 7 zile.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate am fost inteles gresit in comentariul anterior dar sa nu crezi ca am primit de undeva vreo recompensa la doar 7 zile dupa ce m-am inscris. Cele 7 zile la care faceam referirie au fost din momentul in care am atins pragul de plata (cam la 6 - 7 luni de la inscriere) pana la incasarea efectiva a recompensei.

      Ștergere
  3. Eu pe Daedalius am atins pragul in 2 luni, foarte usor. Cei care vor sa se inscrie pe Daedalius e-mail me: uuu_radu@yahoo.com ca sa va dau invite ( refer )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru inscriere pe Daedalus sau pe oricare dintre platformele prezentate mai sus NU TREBUIE NICI UN FEL DE INVITATIE.

      Ștergere
  4. buna. tocmai m-am insrcis pr mobrog. am inteles ca e ok. ...eu nu astept wowww bani la greu,e absurd... dar incet incet se aduna dupa cv timp. intrebarea mea e: sunt ok asa in generaal? adica nu am dc sa imi fie frica, sa dea tepe sau sa foloseasca datele mele sa am probleme sau cv de genul....

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai completati sondaje la Eupanels. Sunt foarte neseriosi. Am completat aproape un an de zile sondajele primite pe email de la ei, iar la acumularea a 750 de puncte, am solicitat tichetul cadou de 50 ron si nu am primit nimic. Telefonul de pe site, e deconectat, la cele doua adrese de email nu raspunde nimeni, dar sondaje se trimit in continuare. Bataie de joc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway