Win $175 Cash or Credit

Win $175 Cash or Credit

Welcome to the Cash or Credit Giveaway


English version is on the bottom


Prepare Gourmet Meals at Home

Simply Southern Couponers și Boys Oh Boys - Reviews, Giveaways and More sunt încântați să anunțe că și-au unit forțele cu un grup fantastic de bloggeri pe care îi vedeti în lista de mai sus pentru a vă aduce un concurs super-fabulos.
Premiul acordat prin tragere la sorți celui mai norocos dintre participanții la acest concurs va fi de 175$ numerar via PayPal ori un card de debit preplătit Visa de $175, la alegerea câștigătorului.
Pe lângă cei prezențati în lista de mai sus, se cuvin mulțumiri speciale tuturor bloggerilor care participă și ajută la promovarea acestui eveniment, bloggeri care îi găsiți în formularul de concurs. Acest concurs nu ar fi putut fi posibil fără ca toți aceștia să se implice.
Concursul se termină pe 30 martie 2013. Pentru a obține cât mai multe șanse de câstig la tragerea la sorți, completați cât mai multe intrări în formularul Rafflecopter de mai jos.


Nu uitați să dați Like&Share pe Facebook la acest concurs!



Ceva de umplut timpul | Something to fill the time nu este responsabil pentru expedierea premiului. Nu am primit nici un fel de compensație pentru această promoție. Participantii trebuie să fie majori pentru a lua parte la acest eveniment. Acest eveniment nu este în nici un fel asociat cu Facebook, Twitter sau Pinterest.
Concurs promovat pe Concursuri Online
Cake decorating

A special thanks to all of the bloggers participating and helping promote this event! This giveaway could not be possible without all of them, so be sure to stop by and send them a thank you.
One lucky winner will have their choice of either $175 Cash payable via PayPal OR a $175 Visa Gift Card!
The Cash or Credit Giveaway event is open World Wide to anyone 18 years of age or older. Giveaway end March 30! Use the form below for your chance to win!



Templates, Pictures & Easy-To-Follow Instructions Included in 700 Unique Fun Kids Crafts

a Rafflecopter giveaway
Disclosure: 
I received no compensation for this post. Ceva de umplut timpul | Something to fill the time is not responsible for prize shipment.
Economical, Convenient And Easy To Use Video Tutorials For Scrapbooking And Paper Crafting.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway