Tupperware

Logo Tupperware

Ce este Tupperware?

Tupperware este o companie multinaţională cunoscută și apreciată în 140 de ţări de peste 100 de milioane de clienți în fiecare an. De peste 60 de ani Tupperware proiectează şi realizează produse care ajută şi simplifică viața oamenilor. Compania este în mod continuu implicată în căutarea de materiale noi pentru a îmbunătăți performanța produselor sale și de a satisfice la cele mai înalte standarde cererea consumatorilor, unul dintre principalele obiective ale companiei fiind economisirea de timp şi bani pentru clienţi.
Astăzi Tupperware oferă produse pentru depozitarea şi transportul alimentelor, prepararea hranei, articole de servire și de gătit. Produsele inovatoare, construite să dureze o viață, ajută la păstrarea alimentelor proaspete, eliminând astfel folosirea recipientelor de unică folosință.

Soluţia Tupperware:

Puţine sunt activităţile desfăşurate în bucătărie care nu pot fi făcute mai repede şi mai uşor prin folosirea produselor Tupperware - de exemplu, produsele pentru tăiat alimentele, mixat sau sfăramat fără ajutorul curentului electric, vasele care păstrează pentru mai mult timp prospeţimea alimentelor - iar linia pentru servire şi prezentare satisface chiar şi persoanele cele mai pretenţioase.
Prepararea hranei cu ajutorul produselor Tupperware se poate realiza atât la cuptorul cu microunde cât şi la cuptorul tradiţional iar linia de produse pentru păstrarea alimentelor include atât recipiente pentru congelator, pentru frigider sau pentru cămara cât şi vase practice pentru transportul hranei (la serviciu, la şcoală etc …).

Magic Mixer Fantezie.

Cum se face o maioneză şi mai ales, cât durează până este gata, cred că sunt puţini care nu ştiu. Magic Mixer Fantezie este un produs Tupperware care mi-a atras atenţia datorită modului rapid şi, de ce nu chiar distractiv, de a prepara o maioneză în doar 4 secunde.



Despre produs:

  • Magic Mixer Fantezie 550 ml:
  • Dimensiuni: Ø 9,6 x 12,1 cm - h 20,4 cm / 500 ml
  • Material: Bază și rozetă: PP
  • Gradația ajută la măsurarea cantităților.
  • Gradația nu se estompează si nu se şterge în timp de la zgârieturi sau de la spălat.
  • Design ergonomic ce face ușoară utilizarea cu o singură mână.
  • Capacul are un orificiu prin care se poate turna fără să se prelingă sau să picure, direct din Mixer. 
  • Capacul se închide etanș, făcând transportul lichidelor sigur și ușor.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway