Coinmarketcap Learn & Earn Quiz

Coinmarketcap Learn & Earn Quiz

Earn $10 From Coinmarketcap Learn & Earn Quiz

CoinMarketCap Earn enables users to receive tokens while learning about a cryptocurrency project. Each user who watches a series of educational videos about a crypto project, successfully completes the quiz with a score of 100%, and other various tasks (if applicable) will receive a predetermined amount of tokens as a reward, in that respective project’s crypto asset. CoinMarketCap Earn educational programs are subject to and governed by the CoinMarketCap User Agreement and CoinMarketCap Earn User Agreement.

1. To participate in this survey you must have an account on both Coinmarketcap and Binance.

registration link -- CoinMarketCap -- registration link

WBUW2962

registration link -- BINANCE -- registration link

CPA_00F424SPG5

2. Fill in the captcha, accept the terms and start the test.

3. Enter the email address you registered with Coinmarketcap.

4. Enter your Binance User ID.

How to Find Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID.

5. Users who finish the quiz will get $10 worth of crypto and 50 diamonds as a reward.

6. Campaign period: August 31, 2022 - September 29, 2022, 12:00 (UTC).

7. Prizes are awarded randomly within 30 days from the end of the campaign.

8. Link to participate in the quiz

https://coinmarketcap.jotform.com/222400900423944

The questions and the answers

Coinmarketcap pStake Finance Quiz Answers

Q1. After every epoch does the value of stkBNB decrease or increase against BNB?

Answer: Increases

Q2. Users unstaking BNB from pSTAKE will have to wait for how many days?

Answer: 15 Days

Q3. Which application provides the leverage yield farms for stkBNB?

Answer: Alpaca Finance

Q4. What is the protocol fee charged by pSTAKE for the first 90 days?

Answer: 0%

Q5. Which on-chain security analysis does pSTAKE use for stkBNB?

Answer: Force

Q6. Find the "unique code" in the pStake Finance's video and submit the "unique code" here.

Answer: 012020

Coinmarketcap Ankr Quiz Answers

Q1. How does liquid staking differ from staking?

Answer: Liquid staking solves the capital inefficiencies of staking, because it unlocks the capital staked to be used in other protocols.

Q2. What are the advantages of liquid staking tokens?

Answer: All of the above

Q3. Which networks does Ankr support for liquid staking?

Answer: Ethereum, Polkadot, Fantom, BNB, Avalanche, Polygon, Kusama

Q4. Find the "Unique Code" in Ankr's video and submit the "Unique Code" here

Answer: 080862

Coinmarketcap Stader Quiz Answers

Q1. How many chains is Stader live on?

Answer: 6

Q2. Which of the following security measures are followed by Stader's solution?

Answer: All of the above

Q3. How does BNBx increase in value?

Answer: The exchange rate of BNBx with respect to BNB increases over time as staking rewards accumulate

Q4. Which of the following are advantages of BNBx?

Answer: All of the above

Q5. How much time does it usually take to stake BNB with Stader?

Answer: < 1 minute

Q6. Please find the "Unique Code" in Stader's video and submit the "Unique Code" here!

Answer: 050822

Coinmarketcap Wombat Exchange Quiz Answers

Q1. What is the vision of Wombat Exchange?

Answer: Stableswap 2.0

Q2. What are the competitive advantages of Wombat Exchange?

Answer: All of the above

Q3. What traditional finance concept does Wombat use to manage its liquidity?

Answer: Coverage Ratio

Q4. What tokens are included in Wombat's liquid staking pool?

Answer: BNB, BNBx and stkBNB

Q5. Please find the "Unique Code" in Wombat Exchange's video and submit the "Unique Code" here!

Answer: 300822

Coinmarketcap Helio Quiz Answers

Q1. What is the Helio protocol?

Answer: A decentralized and over-collateralized unstablecoin solution capitalizing on the potential of liquid staking & yield-bearing assets.

Q2. What is the Loan-To-Value ratio for borrowing $HAY?

Answer: 66%

Q3. What is a destabilized coin?

Answer: A decentralized digital asset backed by decentralized cryptocurrency as collateral and while non-volatile, can be subject to minor fluctuations

Q4. How can I obtain the $HAY unstablecoin?

Answer: Providing $BNB in ​​collateral, and borrowing/minting $HAY against it.

Q5. How does Helio protocol ensure that $HAY yields are sustainable?

Answer: All of the above

Q6. Please find the "Unique Code" in Helio's video and submit the "Unique Code" here!

Answer: 170822

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

BAPA Football Club - Cum funcționează?